Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Bedenk dan dat kinderen echt blij worden van speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Inzameling
Wij houden zo’n vier keer per jaar een inzamelingsochtend. U kunt dan speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet is afgeven. Vrijwilligers staan daar klaar om het speelgoed aan te nemen.

Onze verhuizing naar het Oudeland loopt nog niet op rolletjes. We willen echter wel speelgoed inzamelen, daarom is de eerstkomende inzameling op het adres Leidsestraatweg 145 in Woerden. Datum 3 juni 2023 tussen 10.00 en 12.00 uur.

Overigens nemen we nooit oorlogs- en wapengerelateerd speelgoed aan en hebben wij op dit moment ruim voldoende knuffels, spellen, puzzels en babyspeelgoed.

Inzamelingen door organisaties en bedrijven:
Heeft u binnen uw bedrijf speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld en wilt u dit komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact met ons op via info@speelgoedbankwoerden.nl voor een afspraak.