Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Bedenk dan dat kinderen echt blij worden van speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Inzameling
Wij houden zo’n vier keer per jaar een inzamelingsochtend. U kunt dan speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet afgeven bij onze tijdelijke locatie Jan de Bakkerstraat 19, Woerden. Vrijwilligers staan daar klaar om het speelgoed aan te nemen.

I.v.m. onze verhuizing in november kunnen wij voorlopig geen speelgoed innemen.
Vanaf 1 januari 2023 hopen we weer vanuit ‘Het Oudeland’ de speelgoedbank voort te zetten.

We zijn met name op zoek naar speelgoed voor zowel jongens en meisjes vanaf 8 jaar.
Om setjes aan te vullen kunnen we ook wat Toet-toet (Vtech) auto’tjes gebruiken

Overigens nemen we nooit oorlogs- en wapengerelateerd speelgoed aan en hebben wij op dit moment ruim voldoende knuffels, spellen, puzzels en babyspeelgoed.

Fietsen:
Momenteel hebben wij geen ruimte om fietsen te repareren en op te slaan. Er is een nieuw initiatief van de ANWB in samenwerking met ‘de Terugwinning’. Voor meer informatie zie de website van de ANWB

Inzamelingen door organisaties en bedrijven:
Heeft u binnen uw bedrijf speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld en wilt u dit komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact met ons op via info@speelgoedbankwoerden.nl voor een afspraak.