Speelgoed brengen

Wilt u speelgoed aan de speelgoedbank doneren? Bedenk dan dat kinderen echt blij worden van speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet is. U kunt speelgoed op verschillende manieren bij ons brengen.

Inzameling
Wij houden zo’n vier keer per jaar een inzamelingsochtend. U kunt dan speelgoed dat er nog aantrekkelijk uitziet, dat schoon, heel en compleet afgeven bij onze tijdelijke locatie Jan de Bakkerstraat 19, Woerden. Vrijwilligers staan daar klaar om het speelgoed aan te nemen.

Op zaterdag 26 september is er weer een inzameling van speelgoed voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Babyspeelgoed en puzzels en spellen hebben wij op ’t ogenblik genoeg.

Let op gewijzigd adres: Leidsestraatweg 145, Woerden, van 10.00-12.00 uur

We zijn ook met name op zoek naar het volgende speelgoed:
speelgoed voor zowel jongens en meisjes vanaf 8 jaar
poppen
kinderwagentjes
nieuw speelgoed voor verjaardagen
little friends poppetjes om speelgoed weer compleet te maken
playmobil poppetjes

Overigens nemen we nooit oorlogs- en wapengerelateerd speelgoed aan en hebben wij op dit moment ruim voldoende knuffels, spellen, puzzels en babyspeelgoed.

Fietsen:
Momenteel hebben wij geen ruimte om fietsen te repareren en op te slaan. Er is een nieuw initiatief van de ANWB in samenwerking met ‘de Terugwinning. Voor meer informatie zie de website van de ANWB

Inzamelingen door organisaties en bedrijven:
Heeft u binnen uw bedrijf speelgoed voor de speelgoedbank ingezameld en wilt u dit komen doneren? Daar zijn we erg blij mee! Neem contact met ons op via info@speelgoedbankwoerden.nl voor een afspraak.